Azië

Mrsnoep ook voor het lekkerste Aziatische snoep

In het assortiment van Mr Snoep vindt u de lekkerste snoepjes gemaakt van het lekkerste fruit. De Aziatische snoepjes staan bekend om de beroemde tropische fruitsmaken. Zo zijn er snoepjes te vinden van verschillende soorten tropisch fruit. De vruchten worden hierbij zorgvuldig geselecteerd en gedroogd, waardoor u snoep heeft van de beste kwaliteit. Er is een tal aan verschillende smaken. Populaire maken in Azië zijn, Pepero, Koala’s March, Pocky, Gingerbon en Fruit Jelly’s. 

Taiwanees snoep

Wie kent ze niet? De Fruit Jelly’s uit de populaire Tiktok hit van 2020/2021! Voor de meeste een ware smaakbeleving. Je kan er op zuigen, kauwen of voor een nog betere ervaring, even in de vriezer leggen waarna ze splashen in je mond! Het is het Taiwanese snoepje van het moment, de Fruit Jelly!

Indonesisch snoep

Gingerbon is een van de welbekende snoepjes van Agel Langgeng. Deze populaire Indonesische fabrikant is actief in de snoep en koekjes branche sinds 1991. De producten van Angel worden door miljoenen mensen geconsumeerd. De Gingerbon wordt is de speciale verrassing voor je tong. Agel omschrijft haar snoep als warm, natuurlijk en gezond. Gembersnoepjes zijn heerlijk om op te snoepen en extra lekker als je keelpijn hebt. De Gingerbon collectie bevat 2 verschillende smaken: Naturel en Honing & Citroen.

Japans snoep

Geef jij binnenkort een Japans feestje? En ben je opzoek naar Japans snoep? Met de Pocky zit je altijd goed! Pocky is het Japanse snoep. Het is razend populair onder de jongeren waarbij ze het snoep weten te verslinden. We bieden 4 smaken Pocky aan. Allereerst hebben we de Pocky chocolade of double chocolate, overheerlijk voor de chocolade snoeper. Zoek jij toch meer smaakbeleving dan raden we de bananensmaak of cookies and cream aan.

Koreaans snoep

Pepero is een dunne koekjesstick met samengestelde chocolade gedoopt in de buitenste laag. Pepero wordt sinds 1983 vervaardigd door Lotte Confectionery Corporation in Zuid-Korea. Cacaomassa en meel zijn de belangrijkste componenten om een ​​verpakking Pepero te maken

Voor iedereen lekker snoep

Ben je toch opzoek naar iets anders? Dan biedt Mr Snoep nog meer buitenlands snoep aan, zoals Amerikaans snoep, Engels snoepHollands snoep, Spaans snoep en Zweeds snoep

Mr Snoep is de online snoepwinkel voor iedereen. Naast buitenlands snoep kan je ook hartige snacks of drinken vinden. MrSnoep denkt aan iedereen en heeft daarom een breed snoepassortiment met allergievrij snoep. Zo is er vegan, suikervrij, lactosevrij en halal snoep. Welk snoep is jouw favoriet?