Halal snoep

Halal snoep

De lekkere snoepjes op deze pagina zijn Halal of bevatten geen dierlijke gelatine

Steeds vaker komt de wens voor halal snoep. Dit is snoep waarbij er geen gelatine van dieren zit verwerkt in het snoep. Het meeste halal snoep kan je herkennen aan het logo waarmee ook wordt aangegeven dat het glutenvrij is. Daarnaast geldt dat als het snoep veganistisch is, je meteen weet dat het snoep halal is. Er komen steeds meer halal snoep varianten waardoor ook ons snoepassortiment zich steeds weer zal uitbreiden. Houd deze pagina in gaten voor al het lekkere halal snoepgoed dat wij aanbieden en je bij ons kan bestellen. 

 

Allergievrij snoep

Bij Mr Snoep is er voor iedereen snoep, omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van snoep bieden wij verschillende soorten allergievrij snoep aan, zoals suikervrij snoep en vegan snoep.

halal

 

Halal snoep bestellen

 

Aanbieding!
Aanbieding!
0.99