Indonesië

Gingerbon is een van de welbekende snoepjes van Agel Langgeng. Deze populaire Indonesische fabrikant is actief in de snoep en koekjes branche sinds 1991. De producten van Angel worden door miljoenen mensen geconsumeerd. Om aan de aanhoudende marktvraag te kunnen voldoen, vindt de productie inmiddels al op drie verschillende locaties plaats; Bekasi, Dawuan en Pasuruan.

Technologisch ontwikkelt de onderneming zich sterk, er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën afkomstig uit Europa en Japan.

De Gingerbon wordt omschreven als een speciale verrassing voor je tong. Agel omschrijft haar snoep als warm, natuurlijk en gezond. Gembersnoepjes zijn heerlijk om op te snoepen en extra lekker als je keelpijn hebt. De Gingerbon collectie bevat 2 verschillende smaken: Naturel en Honing & Citroen.

Voor iedereen lekker snoep

Aziatisch snoep

Naast Taiwanees snoep is er nog meer keuze uit Aziatisch snoep! Zo is er ook Japans snoep, Taiwanees snoep en Koreaans snoep. Al het snoep heeft een heerlijk fruit smaak is een beleving om te snoepen!

Buitenlands snoep

Ben je toch opzoek naar iets anders? Dan biedt Mr Snoep nog meer buitenlands snoep aan, zoals Amerikaans snoep, Engels snoepHollands snoep, Spaans snoep en Zweeds snoep

Mr Snoep voor iedereen

Mr Snoep is de online snoepwinkel voor iedereen. Naast buitenlands snoep kan je ook hartige snacks of drinken vinden. MrSnoep denkt aan iedereen en heeft daarom een breed snoepassortiment met allergievrij snoep. Zo is er vegan, suikervrij, lactosevrij en halal snoep. Welk snoep is jouw favoriet?