Snoep

Mr Snoep verzorgt al jouw snoepwensen!

Online snoep bestellen bij de online snoepwinkel van MrSnoep. De keuze is reuze! Er is een mega assortiment met keuze genoeg! Zo is er voor iedereen wat. Denk aan merken als Haribo, Felko, CCI en Van Slooten. In zakjes, maar ook in silo bakken. Voordelig geprijsd in kleine en grote verpakkingen.

Schep snoep

Schepsnoep is het Hollandse snoep zoals de meeste van ons dat kennen. Het grote assortiment van Mr Snoep zorgt er voor dat er voor iedereen wat lekkers tussen zit!

Silo snoep

Opzoek naar een grootverpakking met veel snoepjes? Dan ben je bij de silo’s aan het juiste adres! Er is volop keus.

Halal snoep

Steeds vaker komt er een verzoek voor halal snoep. Dit is snoep waarbij er geen gelatine van dieren zit verwerkt in het snoep. Het meeste halal snoep kan je herkennen een het logo waarop ook wordt aangegeven dat het glutenvrij is. Er komen steeds meer halal snoep varianten waardoor ook ons snoepassortiment zich steeds weer zal uitbreiden.

Vegan snoep

Een veganistische leefstijl, je hoort er steeds meer over. Ook veganistisch snoep hoort daarbij. Daarom heeft Mr Snoep nu ook vegan snoep! Vegan snoep is te herkennen aan het Vegan keurmerk. Als snoep een vegan keurmerk bevat dan weet je zeker dat het plantaardig is. Vegan snoep is er voor iedereen. Vaak zijn beginnende vegans bang dat als ze veganist worden dat ze niet meer lekker kunnen snoepen, niks is tegenwoordig minder waar. Want ook voor vegans onder ons is er volop keus!

Suikervrij snoep

Suikervrij snoep mag je de snoepjes noemen als er geen toegevoegde suikers in zitten en ze koolhydraat arm zijn. Ook hier bieden wij een groot assortiment voor aan!

Haribo Snoep

Wat is het bekendste snoepmerk? Dat is Haribo snoep natuurljik! Al sinds de jaren 50 is Haribo een bekend snoepmerk in Nederland met de slogan: “Haribo maakt kinderen blij, ouderen horen daar ook bij”. De Haribo snoep silo’s in de sportkantines en zwembaden, bijna iedereen herkent ze wel van vroeger.

Red Band Snoep

Red Band gaat voor pret voor iedereen! Dat betekent dat we naast onze originals ook 30% minder suiker, suikervrij én veggie snoep in ons assortiment.

MrSnoep

Mr Snoep is de online snoepwinkel voor iedereen. Met thema snoep, buitenlands snoep van Amerika, Engeland, Zweden tot Japan. Maar ook voor hartige snacks of drinken kan je bij Mr Snoep terecht. Welk snoep is jouw favoriet?