Thema Snoep

Bij Mr Snoep is er altijd wel een feestje. Of er nou een baby wordt geboren, het Valentijn is, Pasen, Sinterklaas of Kerst er is altijd wel een reden voor een snoepje. De keuze is reuze! Er is een mega assortiment met keuze genoeg! Zo is er voor iedereen wat.

Geboorte Snoep

Heb je een babyshower te vieren of is de baby net geboren? Of ben je juist opzoek naar een lekkernij voor een geboorte? Dan hebben wij het ultieme geboorte snoep voor jou! Uiteraard niet voor de kleine zelf, maar wel voor de rest. Zo hebben we flesjes in roze en blauw met snoepjes of heerlijke spekken.

Valentijn

De dag van de liefde, 14 februari. Ben jij opzoek naar een lekkernij om je vriend of vriendin te verwennen? Kijk dan snel verder, hier hebben wij een overzicht van het meest lekkere snoep met een romantische touch!

Nog even wachten …

Mr Snoep is volop bezig met het bedenken van snoepjes voor de feestdagen. Snoepjes voor Kerst, Sinterklaas, Halloween en nog veel meer komen eraan. Heb jij een idee? Laat het dan weten! En wie weet zie jij het snoepje hier binnenkort staan.

Allergievrij snoep

Omdat Mr Snoep er voor iedereen is, is er ook allergievrij snoep. Zo hebben wij snoep dat suikervrij is, halal en vegan snoep.

Buitenlands snoep

Mr Snoep is de online snoepwinkel voor iedereen. Met thema snoep, buitenlands snoep van HollandsAmerika, Engeland, Spanje, Zweden tot Japan. Maar ook voor hartige snacks of drinken kan je bij Mr Snoep terecht. Welk snoep is jouw favoriet?