MrSnoep is begonnen met het idee om snoep voor iedereen te bieden.

Oktober 2020 ging mijn webwinkel live en is het mogelijk om online snoep te bestellen en door heel Europa te laten bezorgen.

Wij leveren ook aan bedrijven, heb je een bedrijf dan is het snoep abonnement ideaal voor jou. Met het snoep abonnement heb je er namelijk geen omkijken meer naar en hoef je niet iedere keer snoep online te bestellen.

Stroopsoldaten drop een ouderwets Hollandse lekkernij gemaakt van pure stroop. drop zitten geheel gewikkeld in pijltjes vorm van vet vrij papier.
Vidal Filled Strawberry 200gram Heerlijke snoepjes in de vorm van een aardbei met een vloeibaar snoepmidden, deze Vidal Jelly Filled Strawberries zijn moeilijk te weerstaan.
Frisia Orka's. Heerlijke snoepjes in de vorm van orka, hoe leuk is dat.

snoepwinkel voor iedereen

Mr Snoep is de online snoepwinkel voor iedereen. Met thema snoep, buitenlands snoep, van het Hollandse snoepgoed tot snoep uit Amerika, Engeland, Zweden en Japan. Maar ook voor hartige snacks of drinken kan je bij ons terecht.

Matthijs English Winegums in een zak van 400 gram
De Bron Boterbabbelaars Sugarfree
Valentijn Mix 1kg De mixen enigszins kunnen variëren, zo blijf het altijd een verassing wat je krijgt. Deze zoete valentijn snoep mix is speciaal voor jou geliefde.
Jake Sour Wild Strawberry zijn heerlijke, glutenvrije, snoepjes van Jake. Dit Spaanse bedrijf heeft het lekkerste snoepgoed én alles is glutenvrij

Welk snoep is jouw favoriet?

MrSnoep heeft een breed snoepassortiment met speciaal snoep zodat er voor iedereen een lekkernij is. Zo is er vegan, suikervrij snoep, lactosevrij snoep en halal snoep. Bij Mrsnoep vind je alleen A merken snoep en bijzondere snoepgoed. Welk snoep is jouw favoriet?

Wekelijks komen er nieuwe producten bij en mis je nog steeds wat? Laat het ons weten!

  • Snel verstuurd

    Binnen 1-3 werkdagen verzonden

  • Verzendkosten

    Gratis verzending Nederland vanaf € 35,-

  • Veilig betalen

    Via onze betalingsprovider Mollie