Ontdek onze abonnementscollecties

Altijd de lekkerstezoetigheid op de zaak

​Wil je nooit meer zonder snoep zitten thuis, op kantoor of in de winkel? Bekijk dan ons snoep abonnement! Je hebt er zelf geen omkijken meer naar, want wij zorgen dat jouw snoepvoorraad iedere maand keurig wordt aangevuld. We bieden een ruime keuze aan snoep aan voor ons abonnement, dus iedereen van het gezin of op het werk kan meegenieten van heerlijk snoepgoed.

Wat zijn de mogelijkheden:

MMet het snoep abonnement kan je iedere maand je snoepvoorraad aanvullen met heerlijke snoep en drop. Jij kiest welk snoep of drop je wilt ontvangen, hoeveel en voor welke periode. Wij zorgen ervoor dat het beste snoep bij jou wordt thuisbezorgd.

Je kan kiezen uit:

  • 1kg of 5kg snoep
  • Maandelijkse periode

Betaling snoep abonnement:

Het abonnement is ieder moment opzegbaar, het gaat dus niet om een contract. De eerste bestelling betaal je online (bijvoorbeeld via iDeal) en daarna vindt er een automatische incasso plaats zolang het abonnement loopt.

Ruime keuze:

Ontvang elke maand de lekkerste snoepjes bij je thuis met een snoepabonnement van Mrsnoep.nl Onze snoepabonnementen zijn perfect voor snoepfanaten die graag nieuwe en verrassende smaken willen ontdekken, of gewoon willen genieten van hun favoriete snoepjes op regelmatige basis.

Products not found