Allergievrij snoep

Allergievrij snoep

Bij Mr Snoep is er voor iedereen snoep. Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van snoep bieden wij verschillende soorten allergievrij snoep aan.

Halal snoep

Steeds vaker komt de wens voor halal snoep. Dit is snoep waarbij er geen gelatine van dieren zit verwerkt in het snoep. Het meeste halal snoep kan je herkennen aan het logo waarop ook wordt aangegeven dat het glutenvrij is. Ook als het snoep veganistisch is weet je meteen dat het halal snoep is. Er komen steeds meer halal snoep varianten waardoor ook ons snoepassortiment zich steeds weer zal uitbreiden.

Suikervrij snoep

Ook de vraag naar suikervrij snoep neemt steeds meer toe. Je mag het snoep pas suikervrij noemen als er geen toegevoegde suikers, geraffineerde suikers, in zitten en het snoep koolhydraatarm is. Doordat de suikers ontdaan zijn van koolhydraten en zetmeel wordt het voor diabeten ook mogelijk gemaakt om te kunnen snoepen. Dit komt doordat de suikers langzaam worden. Dit soort suikers kunnen we halen uit fruit, noten en groenten. Suikervrij snoep wordt steeds populairder.

Lactosevrij snoep

Als laatste bieden wij lactosevrij snoep aan. Dit soort snoep heeft het langst op zich moeten laten wachten. In het meeste snoep wordt namelijk zuivel verwerkt. Maar ook voor lactose intolerante bieden we nu snoep aan! Zo kan iedereen de ultieme snoepervaring beleven, met het juiste snoep.

Mis jij iets in ons assortiment? Of ben je opzoek naar ander allergievrije snoep? Laat het ons weten!