Heerlijk vegan snoep bij Mr Snoep

Heerlijk vegan snoep bij Mr Snoep

Vegan snoep voor iedereen

Onder onze snoepers bevindt zich ook de snelst groeiende groep in Nederland: vegans! Of ze nu vanuit moreel oogpunt of om religieuze redenen kiezen voor deze levensstijl, wij hebben iets lekkers voor hen!

Verhaal van een klant

Op zoek naar lekker snoep voor de kinderen bezocht ik de website van Mrsnoep. Mijn aandacht werd getrokken door de sectie 'vegan'. In mijn familie mogen meerdere leden geen melk. Een van mijn beste vriendinnen is Marokkaans en eet geen varkensvlees. Gelatine, vaak gemaakt van varkens, zit in veel soorten snoep. Ik was dus aangenaam verrast dat er ook aan mijn vegan familie en vrienden was gedacht. Bij verjaardagen maak ik zeker een snoeptafel, die er zo leuk uitziet met allerlei soorten en kleuren snoep. Vanaf nu zal er ook vegan snoep zijn. De uitleg die jullie erbij geven is erg duidelijk, dus ik weet zeker dat ik het juiste snoep met keurmerk voor hen heb.

Steeds meer vegan snoep

Vegan snoep is er voor iedereen. Beginnende vegans zijn vaak bang dat ze niet meer lekker kunnen snoepen als ze vegan worden, maar niets is minder waar tegenwoordig. Ook voor vegans is er volop keus! Omdat bedrijven steeds meer zien dat de vraag naar vegan snoep stijgt, komt er ook steeds meer aanbod.

Hoe herken je vegan snoep?

Vegan snoep herken je aan het Vegan keurmerk. Als een snoepje dit keurmerk draagt, weet je zeker dat het plantaardig is. Snoep waar geen gelatine in zit, is sowieso halal. Maar halal snoep betekent niet per definitie dat het vegan is. Sommige snoepjes kunnen bijvoorbeeld bijenwas of melk bevatten, waardoor ze niet vegan zijn. Let daarom altijd goed op of het snoep het vegan keurmerk draagt. Naast veganistisch snoep biedt Mr Snoep ook suikervrij, allergievrij en halal snoep aan. Voor elk wat wils!